Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert i Beldringe Kirke

DEC
03

Koncert i Beldringe Kirke


Dato Lørdag d. 3. december 2022, Kl. 15:00 til kl. 16:00
Sted Beldringe Kirke, Hastrupvej 2, 4720 Præstø
Pris
Gratis

Koncert med ensemblet Flautando.

Det danske ensemble har specialiseret sig i musik fra sen renæssance, tidlige barok og egentlig højbarok kammermusik. A. Vivaldi har en helt særlig plads i hjerterne hos disse musikere, men også G. Ph. Telemann, som virkede i Hamburg, tilgår ensemblet med entusiasme og stor indsigt.
I tidens ånd og stil tilvirker Flautando musikken til sin besætning, - således et tema med mange variationer af den ret ukendte komponist Uccellini. Musikken smyger sig let og elegant mellem de forskellige instrumenter, let og legende, velklingende og selvfølgeligt.
Telemanns triosonate i c dur med de mange pigenavne fra Xantippe, Lucretia, Dido med flere kaster Flautando sig over med iver og indsigt. Hvordan mon disse kvinder så ud, og med hvilken kraft er de kommet til udtryk? Navnene har deres tydelige afsæt i den græske antik, og Flautando formidler kvinderne med næsten provokerende tydelighed. Vi får et indtryk af disse kvinder.
 
Dette danske fløjteensemble består af Sofie Lindhardt på travers, Pia Dahl på blokfløjter, Peter Frisch på lut, theorbe og barokguitar og Kathrine Brandt på gambe. Gruppen har fundet sammen for nylig omkring musikernes forskellige forbindelser til Møn. Men de har alle mange år bag sig i den danske scene for tidlig musik og mange koncerter i ind- og udland.